Projektledare_annons_aug17

Sök nu!

Vi behöver dig som varit projektledare på reklambyrå i minst tre år och vet hur man både överraskar en kund och tröstar en kreatör. Det är toppen om du jobbat med läkemedel och hälsa tidigare och har en gränslös relation till traditionella och digitala medier.

soderKontakt, Om Søder
Läs mer

Aatjo!

Året-runt-snuva är en allergi som oftast beror på pälsdjur och kvalster i damm och sängkläder. I Nasonex nya reklamfilm har vi med båda. Aatjo!

soderBayer, Film
Läs mer
Søder-team

Jobba på Søder

Om du gillar oss, gillar vi dig. Och även om vi inte har några vakanser just nu, är du alltid välkommen in på en kopp kaffe. Maila CV och PDF eller länk med arbetsprover till johan@soder-reklambyra.se, så ser vi till att träffas.

soderOm Søder
Läs mer
flippin_burgers_huvudbild

Flippin’ Burgers – grafisk profil med extra allt

Till öppningen på Kungsholmen 2012 behövde Flippin’ Burgers logotyp och designprofil. Och i sann fastfood-anda skulle det gå fort! Formspråk och logotyp är en uppdaterad version av klassisk amerikana – rättframt, enkelt, ärligt.

soderDigitalt, Flippin' Burgers, Övrigt
Läs mer
Bayer_nasonex

Bayer

Bayer är ett internationellt företag med kärnkompetens inom Life Science. I Sverige är man bland annat ledande inom kategorin allergi. Søders uppdrag omfattar två av Sveriges mest kända och använda allergiläkemedel: Nasonex och Clarityn.

soderBayer
Läs mer
pop_bakery_huvudbild

Pop! Bakery

För bara 4 år sedan var pizzakit en nästan okänd produkt. Idag är pizzakit och andra färska degar, som smördeg och pajdeg, en av de snabbast växande kategorierna i handeln. Pop! Bakery (tidigare Sara Lee) är originalet och Sveriges mest köpta pizzakit.

soderPop! Bakery
Läs mer
Roche-for-Soder

Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care är en ledande leverantör av bland annat hjälpmedel till människor som lever med diabetes. Søder arbetar med varumärket Accu-Chek – Sveriges bästa och mest använda blodsockermätare och insulinpumpar.

soderRoche Diagnostics
Läs mer